Kruh přátel hudby Vás zve na koncerty

piano-gf4db5ce30 1920Milovníci klasické hudby se mohou těšit na tři zajímavé koncerty, patřící do koncertní sezony Kruhu přátel hudby (KPH) 2022/2023. Záštitu nad cyklem koncertů převzal starosta města Velkého Meziříčí a konají se za podpory Nadace Český hudební fond Praha.

Ve středu 8. března zavítají do Jupiter clubu Fratelli Bilan, čili sourozenci Ladislav Bilan (vibrafon) a Adéla Bilanová (harfa). Koncert z cyklu mimořádně nadaných umělců Českého hudebního fondu přinese spojení dvou hudebních nástrojů, které se na koncertních pódiích objevují spíše výjimečně.

Ve středu 26. dubna vystoupí Radek Bagár, přezdívaný brněnský Mozart. Je to osmnáctiletý pianista Radek Bagár s mimořádně technicky i hudebně vyspělým projevem. Koncert bude přehlídkou virtuózních skladeb z děl F. Chopina, F. Liszta, S. Prokofjeva aj.

Na středu 10. května připravil Kruh přátel hudby Muzikálový koncert Mariana Vojtka. Tento tenorový operní a muzikálový zpěvák z Banské Bystrice za sebou má mnoho krásných rolí. Své renomé získal především v muzikálových rolích v divadlech Hybernia, Broadway či GoJa Music Hall. V roce 2008 tento všestranný umělec započal také svou sólovou dráhu. Nás čekají populární písně, muzikálové i operní hity.

Začátky představení jsou vždy v 19:00 hodin.

Změna programu vyhrazena.

Jan Uher

 

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.