Zbigniew Czendlik vystoupí v březnu v Borech

4V kulturním domě v Borech vystoupí ve čtvrtek 9. března od 18:00 Zbigniew Jan Czendlik. Během talk show POSTEL HOSPODA KOSTEL zazní mnoho příběhů ze života katolického kněze, který loni oslavil letos třicet let působení v Česku. Předprodej vstupenek za 250 korun probíhá na obecním úřadě v Borech v úředních hodinách.

Zbigniew Czendlik, řečený Zibi, je římskokatolický kněz polské národnosti působící v Česku a děkan lanškrounský. Obsahem jeho talk show POSTEL HOSPODA KOSTEL je vyprávění příběhů z jeho života osobního i jiného, podané humorem jemu vlastním, kdy některé z nich jsou zaznamenané ve stejnojmenné knize a další přinesl život posléze, od jejího vydání. V průběhu hodiny a půl se také dotýká problematiky současného světa a jejího aktuálního dění, o čemž všem se rád s diváky otevřeně podělí.

Zibi účinkoval v televizních pořadech Bolkoviny, Krásný ztráty, Uvolněte se, prosím a Máme rádi Česko. Na ČT1 moderuje pořad Uchem jehly a v ČRo Dvojka moderuje pořad Jak to vidí. Aktivně se podílí na charitativních a sociálních projektech za účelem podpory seniorů a dětí s handicapem.

-mh-

2 1

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.