Wohnouti zahrají v Jupiteru unplugged

26 -_WOHNOUT_Unplugged_VM_2023_-_LRT32026_1Skupina Wohnout převlékne koncertní šňůru do akustického obleku a vyrazí v březnu na unplugged tour.

Historicky druhá unplugged sezóna oblíbené české kapely Wohnout zavítá do čtrnácti měst, kde "Wohnouti" představí své písně v upravených akustických verzích. Potvrzeným hostem je houslista Vojta Lavička. Kapela láká na nové aranže a divadelní scénu.

„V rámci šetření elektrické energie jsme se rozhodli vyrazit na naše druhé unplugged tour a tím dopřát zasloužený odpočinek našim zesilovačům" komentuje se smíchem zpěvák Honza Homola.

Wohnouti měli jet akustickou tour už v roce 2020, což jim překazila covidová pandemie. Vzhledem k plánovanému vydání desky HUH tak museli tourné po divadlech odložit o celé tři roky.

Kapela připravuje speciální scénu, kterou oživí již takto dost netradiční koncerty na sezení. Koncerty jsou situovány do divadel a kin, které mají omezenou stanovenou kapacitu. Zažít rockovou kapelu v divadle s sebou nese netradiční zážitek, o který se krom prostředí divadla postará i playlist, který tvoří výběr hitů napříč diskografií kapely, a to ve speciálních akustických úpravách, někdy s použitím pro Wohnouty zcela nových hudebních nástrojů, jako je xylofon, tuba, banjo nebo trombon.

Těšit se můžete již tuto sobotu v sále Jupiteru ve Velkém Meziříčí, koncert začíná ve 20.00 hodin a lístky jsou k prodeji na webu kapely nebo na pokladně Jupiteru.

Videopozvánka na tourné

Ukázka unplugged Banánů

Gabriela Pánková, management Wohnout

plakat1

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.