Divadlo Ikaros uvede muzikál Největší showman

IMG 0003Vousaté zpěvačky, žongléři, nejvyšší muž i akrobati čekají na diváky, kteří se rozhodnou v sobotu 13. května či v neděli 14. května navštívit připravovanou hru Divadla Ikaros Největší showman. Tento muzikál uvedou velkomeziříčští ochotníci v českém překladu, o nějž se zasloužil Tomáš Mrazík, a také v české premiéře.

Režijní taktovky se tentokrát ujali dva členové souboru, a to Kristýna Harvánek Staňková a Radek Polášek. Ti se divákům na jevišti představí spolu s dalšími více než třemi desítkami účinkujících. „Bude to nejvíce taneční muzikál, jaký jsme kdy dělali, a zapracovali jsme i na vzdušné akrobacii na kruzích. Ale nezůstane jenom u kruhů," láká diváky režisérka Staňková. „Náročné přípravy nám hodně usnadňuje možnost zkoušet v zrcadlovce na ZŠ Oslavická a taky přímo v Jupiter clubu na scéně," přidává poděkování.

Muzikálové představení Největší showman vzniklo na motivy hudebního filmu The Greatest Showman, jenž vypráví skutečný příběh podnikatele P. T. Barnuma (1810 – 1891). Ten začíná svou životní cestu vedoucí až k hvězdnému úspěchu s naprosto prázdnou kapsou, zato však s hlavou plnou fantastických nápadů. Díky nim postupně sestaví fascinující show, z níž se navzdory předsudkům stává celosvětová senzace. Dílo se přitom dotýká stále aktuálních témat, jako je tolerance odlišnosti a jedinečnost každého z nás.

Vstupenky na představení mohou diváci zakoupit v předprodeji na programovém oddělení Jupiter clubu za 250 korun, nebo na místě za 280 korun. Muzikál herci sehrají ve velkém sále Jupiter clubu v sobotu 13. května v 19 hodin a v neděli 14. května v 18 hodin.

Kateřina Maloušková

plakat-2-FIN

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.