Muzikál Největší showman je vyprodaný. Na říjen chystá Ikaros reprízu

IMG 0003_copyDiváky lákali na vousaté zpěvačky i vzdušnou akrobacii na kruzích, a během dvou dní se jim podařilo květnové představení kompletně vyprodat. Pro zájemce však Divadlo Ikaros připravilo podzimní reprízu – muzikál Největší showman uvede v pátek 13. října v 19 hodin a v sobotu 14. října v 18 hodin. Vstupenky je možné zakoupit v programovém oddělení Jupiter clubu od 3. dubna.

„Bude to nejvíce taneční muzikál, jaký jsme kdy dělali. Na jevišti se vystřídají téměř čtyři desítky účinkujících. Divákům moc děkujeme za neuvěřitelný zájem o představení, je to pro nás velký závazek," přiznává s dojetím režisérka Kristýna Harvánek Staňková.

Muzikálové představení Největší showman vzniklo na motivy hudebního filmu The Greatest Showman, jenž vypráví skutečný příběh podnikatele P. T. Barnuma (1810 – 1891). Ten začíná svou životní cestu vedoucí až k hvězdnému úspěchu s naprosto prázdnou kapsou, zato však s hlavou plnou fantastických nápadů. Díky nim postupně sestaví fascinující show, z níž se navzdory předsudkům stává celosvětová senzace. Dílo se přitom dotýká stále aktuálních témat, jako je tolerance odlišnosti a jedinečnost každého z nás.

Vstupenky na představení mohou diváci zakoupit v předprodeji na programovém oddělení Jupiter clubu za 250 korun, nebo na místě za 280 korun. Muzikál herci sehrají ve velkém sále Jupiter clubu v pátek 13. října v 19 hodin a v sobotu 14. října v 18 hodin.

Kateřina Maloušková

plakat IKAROS_2_rijen_2023-2

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.