Horácká galerie bude opět hostit charitativní koncert

Broln 2022Brněnský rozhlasový orchestr lidových nástrojů BROLN vystoupí v neděli 2. dubna na půdě novoměstské Horácké galerie. I tentokrát bude výtěžek ze vstupného použitý pro novoměstskou nemocnici.

„Přijďte se zaposlouchat do tklivých i jásavých tónů houslí, cimbálu, klarinetu, flétny, violy a dalších hudebních nástrojů. Přijďte si vychutnat chvíle plné pohody do Horácké galerie v Novém Městě na Moravě," zve ředitelka Nemocnice Nové Město na Moravě Věra Palečková.

Rozhlasový orchestr BROLN vznikl v roce 1952. Jeho základem je cimbál, smyčce a klarinety, ke kterým se přidávají další lidové nástroje. Toto hudební těleso má na svém kontě dlouhou řadu rozhlasových nahrávek, koncertů i tuzemských a zahraničních zájezdů.

Vstupenky na koncert, který se uskuteční v neděli 2. dubna od 17 hodin, je možné zakoupit v předprodeji v Horácké galerii, která je spolupořadatelem koncertu, nebo přímo v den hudební produkce tamtéž. Výtěžek z prodeje vstupenek použije novoměstské zdravotnické zařízení na nákup nezbytných potřeb pro nemocnici.

Helena Zelená Křížová

BROLN 2023

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.