Sobotní unplugged tour Wohnoutů roztančilo publikum

0 tit_P1034800_uprDruhá sobota v březnu se nesla v tónech hudby známé a oblíbené skupiny Wohnout, do které patří bratři Homolové (Matěj a Jan), Zdeněk Steiner a Jiří Zeman.

Dveře Jupiter clubu se otevřely v 19:00 hodin a od té chvíle si mohli návštěvníci koncertu zakoupit občerstvení na baru či něco ze stánku s merchem jako například trička (dámská i pánská), gumové náramky, náušnice, deníčky, CD, desky, brýle, čepice a podobně.

Na úvod uvítala všechny přítomné managerka Gabriela Pánková s kapelou, následně je Wohnouti potěšili unplugged tóny svých nástrojů. Už při první písni sklidili hudebníci obrovský potlesk, a tak tomu bylo i po zbytek večera. Zahráli písně z první desky, ale i ty novější. Připravili si také překvapení v podobě hosta, houslisty Vojty Lavičky. Těsně před poslední písní spadl obraz, na kterém bylo městské logo. Ten visel na levé straně jejich „obýváku", kde také celý večer hráli. Spadlý obraz avizoval konec koncertu.

Fanoušci skupiny se těší na jejich další vystoupení a odměnili vystupující potleskem.

Tina Kárníková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.