Susan rozesmála i rozněžnila vyprodaný sál

Letím 08Divadelní představení Tak já letím patří do kategorie One-woman show. S hrou anglického autora Petera Quiltera přijela do Velkého Meziříčí Anna Polívková a doslova rozjela smršť slov, gagů, tance a hereckých kreací, které mají svou speciální kategorii: Polívka.

Ve velkém sále Jupiter clubu mohli diváci sledovat příběh neskutečně upovídané pětačtyřicátnice Susan, která svou výřečností přebíjí osamělost a touhu po seznámení. Susan se rozhodla jít vstříc své budoucnosti cestou do minulosti a své pětačtyřicáté narozeniny oslavit v Austrálii stejně, jako to udělala se svými kamarádkami před celým čtvrtstoletím.

Ty však již mezitím šly dávno svými cestami, a proto cestuje sama. Přesto však zažívá drobná dobrodružství, která se občas protínají se zážitky před pětadvaceti lety. Kromě toužebných očekávání má však Susan zkušenosi zralé dámy i když velmi nekonvenční. Nelehké situace zvládá s graciézností, šarmem a ladností, kterou Susan propůjčila Anička Polívková.

Nejen sobě, ale především divákům tak Susan nastavuje zrcadlo, kde vidí sami sebe.

Jan Uher

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.