Rock Depo pořádá další koncert

FB header-01V sobotu 25. března 2023 se ve 20:00 hodin v baru Rock Depo uskuteční další koncert. Těšit se můžete na skupiny Nonsense, Chief Bromden nebo The Truth Is Out There. Cena jedné vstupenky činí 250 korun a lze ji zakoupit on-line.


Texty o účinkujících poskytl Toman St.:

FB-10Nonsense

Legenda medřičské scény! Od roku 1995 se kolem bratří Dubnových prostřídalo několik muzikantů. Kapela neustrnula na devadesátkovým crossoveru a je aktivní dál a my věříme, že i dlouho bude. Skupina má za sebou 6 vydaných alb a stovky koncertů.

Kapelu na domácí scéně a fanouškům v Depu netřeba dále představovat, její hudební vývoj přijďte nasát do ucha osobně.
Webové stránky

FB-08Chief Bromden

Během krátké doby dokázali vyvolat výraznou odezvu. V sestavě se sešli například členové etablovaných kapel Manon Meurt nebo Ghost of You, hned během prvního roku existence se skupina (v původně instrumentální sestavě) ukázala na festivalech Colours of Ostrava nebo Beseda u Bigbítu. Pracují s intenzitou noisových struktur, zběsilých a propracovaných rytmů a citlivých zpěvů v moderním pojetí kytarové hudby. Charakteristickými se pro kapelu staly nepředvídatelné, intenzivní a energické koncerty, kde nezaměnitelná synergie všech členů a jejich zvuková expresivita, získávají nový rozměr a prostor. Naživo se kapela představuje jak na velkých open air festivalech tak v klubech.
Instagram 
Facebook 

FB-09The Truth Is Out There

Ostravská parta má odehráno přibližně 300 koncertů po celé České republice, ale i Slovensku, Anglii nebo Polsku. Za dobu své existence předskakovala hudebním velikánům jako Killswitch Engage, Bring Me The Horizon, The Qemists a zahrála si na předních českých festivalech, jako jsou Rock For People, Brutal Assault, Colours Of Ostrava, Mighty Sounds. Kapela na vlastní náklady vydala dvě EP The Truth Is Out There (2011) a Strange Game... (2013) a dvě plnohodnotná alba Lighthouses (2015) a All Little Revolutions (2019). Poslední deska ALR byla nominována v cenách Anděl za nejlepší rokové album 2019. Aktuálně TTIOT přichází s novým EP Crazy (2022) produkovaným Filipem Vlčkem a chystají své třetí album. Především díky neskutečně energickým koncertům si tato parta získala širokou fanouškovskou základnu a taky velice slušné renomé i mezi hudebními kritiky.
Instagram

Více informací naleznete na oficiálních facebookových stránkách baru Rock Depo či přímo v události.

Tina Kárníková

poster web

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.