Křižanovský Kaťák ožije divadlem známých herců

Divadlo-ilustrční foto-TinaJarní divadelní sezona v křižanovském Katolickém domě nabídne tři představení. V neděli 2. dubna vystoupí Divadelní uskupení Jaromír s pohádkou Lampa pana Aladina. O tři týdny později se v pátek 21. dubna můžete podílet na improvizační show v podání Jarky Sýkorové, Mirka Sýkory, Filipa Tellera a jejich hudebního doprovodu Aleše Vosáhla. Sérii vystoupení uzavře v sobotu 13. května Pavol Seriš, Tereza Marečková a Dalibor Buš v komediálním představení Takt.

Že se vám zdají jména herců povědomá? To je možné, pokud se zajímáte o kulturu. Některá můžete znát z Divadla Bolka Polívky, Divadla Husa na provázku nebo třeba ze smích šířící dobročinné organizace Zdravotní klaun. Znáte Dr. Evžena Kývla nebo primářku De Mencie?

Průběžné informace o představeních a adresu takzvaného Kaťáku se dozvíte na webu nebo na facebookovém profilu.

Přehled aktuálních představení v Katolickém domě Křižanov:

  • 2. 4. 2023 v 18:00 / Lampa pana Aladina / pohádka pro celou rodinu, hrají Jarka a Mirek Sýkorovi.
  • 21. 4. 2023 19:30 / Večer divadelních improvizací / impro show v podání Sýkorová / Teller / Sýkora s hudebním doprovodem od Aleše Vosáhla.
  • 13. 5. 2023 19:30 / Takt / komedie / hrají Pavol Seriš, Tereza Marečková a Dalibor Buš.

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.