Utekla mi se zedníkem, křičel Lucas na celý velký sál

0 titi_1068901_0To, že se občas vyplatí mlčet, ukázalo středeční divadelní představení.

Ve francouzské komedii Érica Assouseho, s výstižným názvem Mlčeti zlato a mottem Ne každá pravda je hezká, tak proč s ní chodit ven., účinkovala Dana Morávková (Clémence), Jan Čenský (Gaspard), František Skopal (Lucas) a Karolína Vágnerová (Manon).

Gaspard a Clémence dostali na hlídání vnuka Roberta, když se jejich syn Lucas se ženou Manon rozhodli odcestovat za účelem dovolené na italské Capri. Ještě, než však stihl mladý manželský pár odjet, prozradila Manon svou nevěru a na dovolenou odjela s milencem. Gaspard se v průběhu hry dozvěděl velké tajemství, přes které se nemohl přenést. S Clémence se proto hádali a ona ho prosila, ať nikomu nic neříká...

Zajímá vás, jak příběh skončil? Pokud ano, tak se můžete na představení přijít podívat přímo do Divadla Lucie Bílé v Praze buď 18. května nebo 5. října 2023. Představení začíná v obou případech v 19:00 hodin.

Tina Kárníková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.