Blue Effect zahrál v Meziříčí pro radost sobě i fanouškům

IMG 9567Aktualizováno o nové video:

Blue Effect potěšil rocková srdce svých fanoušků ve Velkém Meziříčí. V pátek 16. října zahrál v Jupiter clubu. A užili si to nejen posluchači, ale i sami muzikanti.


Svědčí o tom jejich vzkaz na webu kapely: „Páteční koncert ve Velkém Meziříčí se opět velmi povedl. Bylo to hraní po delší přestávce a bylo cítit, že jsme si chyběli. Prostě cvoci." Nebo prostě muzikanti, co hrají pro radost sobě i druhým a je to z jejich projevu znát. Jmenovitě: český kytarista číslo 1 Radim Hladík, zpěvák a kytarista Jan Křížek, kytarista Vojtěch Říha a bubeník Václav Zima. Takové je současné složení kapely, kterou založil Jiří Kozel s Vladimírem Mišíkem na podzim roku 1968 a pár dní nato se k nim přidal i Radim Hladík, jenž v ní setrvává jako jediný z původních dodnes. Však právě Radim Hladík po skladbě Slunečný hrob v sále Jupiter clubu prohlásil, že s Vladimírem Mišíkem a jeho ETC se Blue Effect dodnes na pódiích setkává a o Slunečný hrob se tak trochu přetahují. A není divu. Někdejší skladba sezony měla úspěch i v pátek ve Velkém Meziříčí.
Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.