Čas na čtení se uskuteční tento pátek

1 P1510605Druhý ročník akce Čas na čtení se uskuteční již v pátek 19. května od 17:00 hodin. Těšit se můžete na zajímavé čtenáře – ředitelku knihovny Ivanu Vaňkovou, organizátora akce Muzikanti dětem Radovana Hajného, starostu Alexandrose Kaminarase s místostarostou Martinem Kamanem, vedoucí ekocentra Baliny Janu Audy nebo dramatický kroužek ZŠ Oslavická. Různé pohádkové příběhy si tak můžete přijít poslechnout do knihovny, na základní uměleckou školu, do budovy radnice, na Ostrůvek nebo na malou (loutkovou) scénu.

Každá ukázka z dětské knihy trvá 30 minut a začíná se číst vždy „v celou a o půl" (17:00, 17:30, 18:00, 18:30, 19:00). Místa můžete navštěvovat dle vlastního pořadí a určit si tak sami, jaký příběh uslyšíte jako první, a jaký jako poslední.

Odměny za správně vyplněný soutěžní čtenářský pas je možné si vyzvednout od 19:30 do 20:00 hodin v Knihkupectví Pod Věží.

Tina Kárníková

Čas na_čtení_2

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.