V Měříně se chystá hudební festival Rozjezd fest

rozjezd fest_trsátkaKapely různých žánrů, zábava pro děti i rodiče, pět druhů piv i charitativní pomoc – to vše slibuje rodinný festival Rozjezd Fest, jehož druhý ročník pořádá spolek MyNe Měřín 10. června ve 12 hodin na travnaté ploše za Penzionem Buk v Měříně. Dospělí za vstupné zaplatí 250 korun, děti 60.

„Letošní ročník bude jedinečný místem konání, za nějž vděčíme panu Bukovi. Budeme mít totiž k dispozici velkou travnatou plochu na zahradě jeho penzionu – návštěvníci si tedy mohou přibalit deku a užít si s dětmi během dne piknik a festivalovou pohodu,“ lákají diváky hlavní organizátoři akce, Petra Zemánková a Lukáš Pól. Areál festivalu bude přístupný už od 12 hodin, a tak se příchozí mohou díky pestré nabídce občerstvení na místě také naobědvat. Od 13 do 22 hodin nabídne festival sedm různých kapel, aktivity pro děti a na své si přijdou také milovníci piva, kteří kromě známých značek mohou ochutnat i pivo Lopivec, uvařené kamarádem organizátorů, Jiřím Pólem.

rozjezd fest_sporák2„Hlavní myšlenkou festivalu byla podpora začínajících kapel, ale také stmelení komunity – aby se sešli sousedé a kamarádi a prostě trávili čas společně,“ vysvětluje Petra Zemánková. Návštěvníci festivalu navíc mohou podpořit dobrou věc zakoupením papírového trsátka. „Celý výtěžek z prodeje věnujeme v podobě potřebné věci či zdravotní pomůcky někomu z Měřína nebo blízkého okolí, na něhož nám návštěvníci mohou dát tip,“ dodává s tím, že první ročník festivalu umožnil nákup komody a sporáku. V tomto roce se navíc pořadatelé snaží o získání certifikátu „Čistý festival“, a tak se na akci budou snažit odpad co nejvíce minimalizovat, třídit ho a nepoužívat zbytečně plasty.

 

Více informací naleznete na stránkách www.facebook.com/rozjezdfest.

Kateřina Maloušková

rozjezd fest_A3_plakát_k_tisku_1

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.