Divadlo Ikaros přidává další termín muzikálu Největší showman

0 tit_P1094870Vzdušná akrobacie, oslnivé pěvecké i herecké výkony, propracované choreografie, kostýmy i vlastní české texty muzikálu Největší showman velkomeziříčským divákům v květnu doslova učarovaly. Kvůli enormnímu zájmu o jeho reprízu se tak herci z Divadla Ikaros rozhodli přidat ještě další termín představení, a to na neděli 15. října v 15 hodin. Předprodej vstupenek začal 24. května v programovém oddělení Jupiter clubu.

„Za celý Ikaros bych chtěla všem divákům a příznivcům divadla velmi poděkovat. Krásnější návrat jsme si po dlouhé covidové pauze nemohli přát. Květnová představení se vyprodala během dvou dní, a i když jsme na říjnové reprízy navýšili kapacitu na maximum, opět bylo v rekordním čase vyprodáno," děkuje divákům za neskutečný zájem o představení režisérka Kristýna Harvánek Staňková. „Zájem diváků nás neskutečně těší a povzbuzuje. Už se nemůžeme dočkat října, až zase rozjedeme naši show," dodává Staňková.

Muzikálové představení Největší showman vzniklo na motivy hudebního filmu The Greatest Showman, jenž vypráví skutečný příběh podnikatele P. T. Barnuma (1810 – 1891). Ten začíná svou životní cestu vedoucí až k hvězdnému úspěchu s naprosto prázdnou kapsou, zato však s hlavou plnou fantastických nápadů. Díky nim postupně sestaví fascinující show, z níž se navzdory předsudkům stává celosvětová senzace. Dílo se přitom dotýká stále aktuálních témat, jako je tolerance odlišnosti a jedinečnost každého z nás.

Muzikál sehraje Ikaros v říjnu hned třikrát – v pátek 13. října v 19 hodin, v sobotu 14. října v 18 hodin a nově také v neděli 15. října v 15 hodin. Vstupenky na nedělní představení je možné zakoupit v předprodeji na programovém oddělení Jupiter clubu za 250 korun. Zbylá dvě představení jsou vyprodaná.

Kateřina Maloušková

NS plakat-3-rijen-2023

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.