Na náměstí bylo fajn

P1830499Již devátý ročník multižánrového festivalu Funny fest proběhl v pátek 18. srpna od 15 hodin na náměstí ve Velkém Meziříčí. Akci pořádalo nízkoprahové zařízení Wellmez.


Na pódiu se střídali zpěváci a skupiny z Velkého Meziříčí a okolí. Program zahájila písničkářka Michaela Šedivá a po ní pak přišla na řadu kapela Jaykey a po ní následovaly Sqost, Vzhůru a níž a HangOver. Všechny kapely hrály bez nároku na honorář.
Ale nejen o hudbě byl Funny fest. Především děti využily malování na obličej. Všichni si pak mohli vyzkoušet slalom při němž měli nasazené speciální brýle, které simulují stav po požití alkoholu nebo marihuany. Nechyběl ani stolní fotbálek, fotokoutek, místo, kde si každý mohl vyrobit vlastní placku nebo jen tak pokecat se známými TikTokery.
Nálada na náměstí byla výborná a nezkazila ji ani blesková průtrž mračen, která se krátce po šesté hodině večerní přehnala nad Velkým Meziříčím.
-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.