Radnice nabídne autorské čtení

book-3948845Srdečně zveme na jedinečné autorské čtení, které se bude konat přímo v srdci města – obřadní síni velkomeziříčské radnice.

Představí se vám sedm básníků z různých koutů Česka. Těšit se můžete na lyrické pohlazení Jitky Havlíčkové, kouzelný minimalismus Radka Vohlídky, nevšední syrovost Bari Kin, klučičí bezprostřednost Martina Vídenského, duchovní poselství Hany Jonášové, neukázněné slovohraní Jiřího Raichla, bezhraniční imaginace Jitky Fialové. Takto je jejich tvorba charakterizovaná ve sbírce poezie 7x7 poetických zastavení, která vyšla v nakladatelství Tofana v roce 2022 a spojila autory nejen pod střechu jedné knižní vazby, ale i přátelství.

Ať už jste vášniví čtenáři nebo si jen chcete udělat příjemný večer, toto setkání je pro vás jako stvořené. Přijďte a sdílejte s námi lásku k poezii umocněnou hudební magií Sama Vodáka a Zuzky Havlátové.

Těšíme se vás!

Jitka Fialová

AUTORSKÉ ČTENÍ_-_PLAKÁT

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.