Kamelot připluje proti proudu řeky

kamelotLegendární trampská a folková skupina Kamelot vznikla v roce 1982 v údolí řeky Oslavy pod hradem Levnov, kterému nikdo neřekne jinak než Ketkovák. V sobotu 18. listopadu 2023 se Kamelot vydá proti proudu krásné řeky a zakotví v Jupiter clubu ve Velkém Meziříčí. Začátek koncertu je v 19 hodin.


Roman Horký a Kamelot zrovna v těchto dnech dokončují album, které nese název Zaprášené diamanty a přinese ty největší trampské evergreeny - Zaprášené diamanty - Vlajka vzhůru letí - Modré dálavy – Niagara - A to je ta hvězda - Bílé kanoe - To naše mládí - Jižní kříž - Tvůj bílý šátek – Anita - Můj hochu - Dobrý srub - Čajová růže - Širou rovinou - Jakoby to bylo včera.

„Řeka Oslava je řekou mého srdce, a tak se do města na té naší Oslavce moc těším. Věřím, že to bude milé a příjemné setkání. Těším se na vás," říká Roman Horký.

Přijďte prožít pohodový večer. Vstupenky k dispozici na programovém oddělení a nebo na telefonních číslech +420 566 782 001 a +420 566 782 004.

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.