Sbory potěšily zaplněný velký sál

P1132410-Vylepšené-NRV neděli 10. a pondělí 11. prosince se v Jupiter clubu konal Tradiční vánoční koncert místních sborů.

Předvedli se ti nejmladší i ti nejstarší. Poslechnout si lidé mohli Sluníčko, Slunko, Harmonii, Harmonii Ladies, Taneční orchestr ZUŠ, Pěvecký sbor Gymnázia VM, Pěvecký sbor Andante a Smíšený orchestr ZUŠ.

Mezi známější písně patřila například Zítra stromek zazáří (Karel Gott, Rudolf Rokl, Ivan Rössler), Štědrej večer nastal, Raise Your Glass (Pink), Fireball (Pitbull), All I Want for Christmas Is You (Mariah Carey) a podobně.

Po zaznění Slyšte, slyšte pastuškové se závěrečného slova ujal Milan Dufek. Pronesl vánoční přání a zároveň poděkoval všem za účast a příjemnou atmosféru. Nezapomněl se zmínit o celém organizačním týmu, o moderátorech Kateřině Markové a Janu Moravcovi, o skvělém ozvučení (ÓRO) a za osvětlení poděkoval Svatopluku Šturmovi.

Večer tradičně zakončily skladby Tichá noc, svatá noc a Narodil se Kristus Pán.

Tina Kárníková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.