Jakub Smolík rozsvítil sál

P1154243Muzikant Jakub Smolík své fanoušky ve Velkém Meziříčí rozhodně má. Dokázal to vánočním koncertem v Jupiter clubu, který si nenechaly ujít stovky posluchačů, převážně žen.

Večer plný písní a zábavy si všichni náramně užívali. Lidé zpívali s Jakubem Smolíkem jeho největší hity, jako jsou třeba Jen blázen žárlí či Až se ti jednou bude zdát, i vánoční koledy, bavili se u vtipných průpovídek a promítání záběrů z koncertů či rodinného prostředí. Při písni Haleluja rozsvítili mobilní telefony a u skladby věnované dceři Petrušce – Říkej mi, táto – se smáli autorově historce. „Při té písničce jsem byl od začátku dojatý, nemohl jsem ji zpívat, jak se mi sevřel krk. Ale vyzrál jsem na to, pomohl jsem si vždycky tím, že jsem si vzpomněl, jaký má dcera bordel v pokojíčku,“ vysvětlil zpěvák. Posluchači se s ním mohli vyfotit, získat autogram a závěrem ho odměnili bouřlivým potleskem.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.