Své práce v muzeu vystaví Jakub Střecha

DSC 0182V březnu se výstavní sál velkomeziříčského muzea zaplní sérií fotografií nazvanou „Řeč Těla", která je zároveň součástí maturitního projektu Jakuba Střechy. Slavnostní vernisáž se uskuteční v pátek 22. března v 17 hodin.

„Myšlenka, která mě motivovala k vytvoření této instalace, je otázkou, kterou jsem si jako autor pokládal: „Kdo jsem?" Osobnost každého z nás se postupně více projevuje skrze okolnosti, která nás obklopují, a naší reakcí na ně," vysvětluje svůj záměr autor.

Jakub Střecha je studentem fotografie na Střední škole uměleckomanažerské v Brně. O fotografii se začal více zajímat až během studia, kde se seznámil s různými přístupy k tomuto médiu a jeho následným zpracováním. V současnosti se věnuje fotografii spíše autorsky, ačkoli je otevřený i komerčním přístupům, jako je například reportážní fotografie.

Výstava bude otevřená až do 12. května. Bližší informace provozní době budou zveřejněny na webových stránkách muzea.

-muz-

plakat

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.