Bory oslaví MDŽ s Tomášem Matonohou

S ÚSMEVY_DONKICHOTU_PLAKAT_fCBVečer plný hudby a vyprávění chystají v pátek 8. 3. 2024 od 20:00 v kulturním domě v Borech. Lístky za 250 korun jsou v předprodeji na obecním úřadě, k dostání budou i místě.

Máme pro vás krásný tip na dárek pro vaše partnerky, maminky či babičky. Vezměte je v pátek 8. března na talk show plnou hudby a historek nejenom herce a moderátora Tomáše Matonohy. Kabaretní talk show S úsměvy Donkichotů volně navazuje nejen svým názvem, ale i formátem na večer písní, prozaických promluv a veršů dvojice Vodňanský – Skoumal za jejich hvězdného období v Činoherním klubu. Aktéry nového pořadu jsou muzikanti a divadelníci Zbyněk Petržela a Vít Šujan, kteří si jako hlavní hvězdy večera zvou mnohé osobnosti herecké a hudební branže, tentokráte jejich pozvání přijal známý herec, moderátor a komik Tomáš Matonoha.

-mh-

S ÚSMEVY_DONKICHOTU_PLAKAT_final

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.