Muzikanti dětem: Letošním tahákem jsou Buty

P1096854-31397-800-600-80I letos se Náměstí ve Velkém Meziříčí rozezní pro dobrou věc. V sobotu 25. května proběhne již šestnáctý ročník charitativní akce Muzikanti dětem, kterou pro vás připravila organizátorská parta ve složení Radovan Hajný, Ondřej Duben, Hana Chládková, Irena Tronečková, Zuzana Herodesová a Karel Cejnek.

Celý program odstartuje ve 14 hodin animačním programem pro děti s Tlapkovou patrolou, na který naváží kapely Los Pajos, Heblo, Highland, Orchestr ZUŠ Velké Meziříčí s kapelou Pepíčkovo štěstí a na závěr Ukulele Troublemakers obohacené o dechovou sekci. Hlavním tahákem tohoto ročníku je kapela Buty.

Letošní výtěžek této dobročinné akce bude darován Oblastní charitě Žďár nad Sázavou a jejímu projektu Doma je doma, který zaštiťuje šest služeb péče v domácím prostředí. Tato služba cílí na všechny věkové kategorie a zajišťuje široké spektrum péče od půjčování kompenzačních pomůcek přes pečovatelskou službu, až po hospicovou péči. Hlavním cílem je umožnit lidem strávit rekonvalescenci či dlouhou nemoc v domácím prostředí, kde se cítí nejlépe.

Celým dnem vás bude provázet osvědčená dvojice moderátorů Bára Sekničková a Josef Marek.

-md-

plakat MD2024_bez_sponzoru

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.