Musíš předstírat, že jsi mou ženou

0 P1193528Zoufalý Jim Watt (Marek Adamczyk) očekává důležitou návštěvu v podobě hlavy celé společnosti Billa McGregora (Josef Carda) a jeho ženy Nancy McGregorové (Vlasta Žehrová). Bill neuznává páry, které jsou nesezdané a nectí tradiční hodnoty manželství. Jim o pomoc s divadlem na McGregorové požádá svou přítelkyni Helenu Fosterovou (Michaela Dittrichová), ta ho však odmítne, protože by si přála opravdový snubní prsten. Zoufalý pan Watt se pokouší obvolávat všechny své bývalé přítelkyně, když v tom se mu do role manželky nabídne jeho uklízečka Edna Chapmanová (Nela Boudová)...

Jak se vše promění v divokou horskou dráhu emocí a jak se do průšvihu zapojí ještě Jimova asistentka Terri Pringlová (Henrieta Hornáčková)? To vše včera večer zjistili přítomní po zhlédnutí divadelního představení Hledám ženu, nástup ihned v Jupiter clubu.

Tina Kárníková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.