Velkomeziříčské publikum bavily Iva Janžurová s Evou Holubovou

0 P1205255Co se stane, když trenér chce být hercem, pedikérka je zároveň milenkou a stará dáma chytne druhou mízu? To vše a mnohem více ukázalo zábavné divadelní představení Veletoč, jehož autorkou je Iva Janžurová. Ta se v Jupiter clubu představila i s Evou Holubovou. Představení do Velkého Meziříčí přivezlo Divadlo Kalich.

Chamtivý Arnošt spřádá plán, jak rozběhnout rozvodové řízení a získat tím polovinu majetku své bohaté ženy Helgy. Najme si osobního trenéra Olina z fitka, který má Helgu svést na kamerový záznam. Vše se však „velezamotá" a do Olina se zamiluje Arnoštova sestra Helena. Helga ze stresu dostane tiky a myslí si, že má halucinace, když vidí Helenu či Arnoštovu milenku Naďu schovávat se v šatní skříni. Dostane proto od svého psychiatra léky, které by měly vše napravit. Během toho všeho píše technický scénář k filmu o dvou zamilovaných s velkým věkovým rozdílem, jak totiž sama řekla – jinak prázdný kina.

Tina Kárníková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.