Čtyři dámy přivezly dvě hodiny smíchu

P1860571 copyMarta má narozeniny, a to pětapadesáté – tak to je základní zápletka divadelní hry Můžem i s mužem, se kterou v pátek přijely do Velkého Meziříčí do Jupiter clubu čtyři skvělé herečky – Vanda Hybnerová, Dáša Zázvůrková, Jitka Sedláčková a Eva Leinweberová.


Narozeninová párty se rozjíždí a postupně jsou do ní vtahováni i diváci, zvláště pak Helena a Karel si přijdou na své. Jedna hláška střídá druhou a diváci se nepřestávají smát. Humor je to tak trochu nekorektní, ale o to v dnešní době příjemnější.

Je někde psáno, že podobnost se seriálem Sex ve městě je čistě náhodná. Ovšem Sex ve městě je proti této hře jen nudnou rádoby taškařicí. Nic, co se týče lásky, sexu, stáří atd. není tabu. V záplavě přihlouplých romantických komedií působí tato neromantická féerie jako blesk z čistého nebe.

S postupujícím večerem si však všechny aktérky uvědomují, že touží hlavně po lásce a porozumění. A do toho všeho na závěr přichází Brad Pitt. A diváci odcházejí domů spokojeni, zvláště pak Helena, která si odnáší několik okurek, a též pánové, kteří měli to štěstí, že jim Dáša Zázvůrková zatančila na klíně.

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.