Muzikanti dětem a Doma je doma

P1107650 Vylep__en___NR-31425-800-600-80Sobotní akce Muzikanti dětem podpoří projekt žďárské charity Doma je doma. O co jde?
Doléhá na vás nepohoda stáří? Zdraví vám přestává sloužit? Do života vám vstoupila nemoc? Odpověď „ANO" automaticky neznamená loučení s domovem a dlouhý pobyt ve zdravotnickém či sociálním zařízení.


Oblastní charita Žďár nad Sázavou zřídila telefonickou linku, na kterou stačí zavolat a zde se zájemce dozví důležité informace, které mu pomohou rozhodnout se pro nejvhodnější službu pro jeho blízkého.

Pracovnice Charity doporučí první pečovatelské úkony, při potřebě větší péče i Osobní asistenci, Odlehčovací službu, také nabídne možnost zapůjčení kompenzačních pomůcek. Bude vás informovat o Domácí zdravotní péči nebo Domácím hospici Barborka.
Díky službám žďárské Charity mohou lidé setrvat tam, kde to máme nejraději, tedy doma.

Oblastní charita Žďár nad Sázavou ročně prostřednictvím terénních služeb zajišťuje více než 100 tisíc hodin odborné péče v domácím prostředí svých uživatelů a pacientů v celém žďárském okrese.

Výhodou terénních služeb Oblastní charity Žďár nad Sázavou je, že jsou poskytovány v domácnosti klienta. Ten je tak stále ve svém přirozeném prostředí.

-red-

doma je_doma_-_A4_zr

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.