Citron v Jupiter clubu rozjel metalový mejdan

IMG 1094Rebelie rebelů Radegast Tour 2015 zastavila v pátek 27. listopadu také v Jupiter clubu. Metalová kapela v čele s frontmanem Radimem Pařízkem na svém turné k novému EP po deseti městech České republiky Velké Meziříčí neminula.


Fanoušci české metalové legendy byli nadšeni. Tím spíš, že na pódiu nechyběl zpěvák Láďa Křížek, který je zpět v Citronu. Hostem byla rocková zpěvačka Tanja. Tvrdá muzika doplněná novou atraktivní scénou plnou světelných efektů a videoanimací uvedla návštěvníky koncertu do varu. Sál duněl a praskal ve švech. Citroni rozjeli metalový mejdan, jak má být. Pořadatelé hlásili ve Velkém Meziříčí dosud největší návštěvnost z celého turné – tisícovku lidí. „Ve vyprodaném Jupiter clubu jste nám vytvořili fantastickou atmosféru! Moc děkujeme!" ocenili po koncertě hudebníci na své facebookové stránce.

Turné odstartovalo koncem října v Herálci, pak následovaly České Budějovice, Praha, Liberec, Pardubice, Brno a Velké Meziříčí. Po něm následují Zlín, Ostrava a 11. prosince šňůra končí v Plzni.

Předkapelou Citronu byly kapely Forrest Jump, Proximity a Free Fall se svým novým albem Malý kousek věčnosti.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.