Ples města zahájil sezonu v Jupiter clubu

IMG 2099AKTUALIZOVÁNO O NOVÉ VIDEO:

Ples města zahájil plesovou sezonu 2016 v Jupiter clubu. Letos v brzkém povánočním termínu, již 9. ledna. Další bude následovat až v únoru.


O městský byl obrovský zájem. Lidé zaplnili nejen velký sál, kde hrál Sabrin band, ale i prostory koncertního sálu a výstavní síně, kde se o hudbu postaral DJ Emanuel Míšek. U vstupu do sálu hosty vítal starosta města Radovan Necid s místostarostou Josefem Komínkem. Dámy od nich dostaly tradiční pozornost – prvosenku.
Zábava vypukla krátce po osmé hodině večerní, kdy starosta veselí na hlavním sále slavnostně zahájil. Na pódiu, jemuž vévodil znak města, složený ze šesti set živých květů karafiátu. A hned nato se návštěvníci mohli nechat inspirovat figurami, jež předvedl pár patnáctiletých tanečníků Karolína Trutnová a Daniel Vojtěšek z Taneční školy Starlet Brno. Ti své vystoupení zahájili ve stylu standardním, tedy waltzem, valčíkem či tangem, a v další části večera pak pokračovali v latinsko-americkém rytmu.

Hlavní bod programu přišel v půl jedenácté, kdy na pódium vtrhli Miloš Pokorný a Roman Ondráček, čili Těžkej Pokondr. Málokdo si nechal ujít možnost zatančit si na jejich originální cover verze světových i českých hitů. Pokondři to rozjeli a lidé s nimi. Během písní jako Saša jede, Skriňa, čo ma drží nad vodou či Vinetů si s nimi mnozí stihli i připít na zdraví, nebo s Romanem Ondráčkem udělat selfie. Krom zážitků a kytičky si pak z plesu domů lidé odnášeli třeba i výhry z tomboly, kde hlavní cenou byl televizor.

Martina Strnadová


Plesy v Jupiter clubu

5. 2. 2016 * prostory Jupiter clubu
PLES HOTELOVÉ ŠKOLY SVĚTLÁ A STŘEDNÍ ŠKOLY ŘEMESEL VELKÉ MEZIŘÍČÍ
Hudba ACCORT, DJ BOND
Rezervace a prodej vstupenek na sekretariátu školy p. Bližňáková

20. 2. 2016 * prostory Jupiter clubu
STUDENTSKÝ PLES
Hudba M.E.Š., DJ EMANUEL MÍŠEK
Rezervace a prodej vstupenek na sekretariátu školy p. Syslová

27. 2. 2016 * prostory Jupiter clubu
PLES VE STYLU 30. LET
Hudba
Rezervace a prodej vstupenek na program. oddělení Jupiter clubu, tel. 566 782 001 (004)

5. 3. 2016 * velký sál Jupiter clubu
CHARITATIVNÍ PLES 2016
Hudba PROMĚNY TŘEBÍČ
Rezervace a prodej vstupenek na program. oddělení Jupiter clubu od 18. 1. 2016, tel. 566 782 001 (004)

12. 3. 2016 * prostory Jupiter clubu
PLES MOTORISTICKÝ
Hudba DUO HURIKÁN
Rezervace a prodej vstupenek na program. oddělení Jupiter clubu od 15. 2. 2016, tel. 566 782 001 (004)

Změna programu vyhrazena!

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.