Moravské klavírní trio opět zahraje na novoročním koncertě

KPH novorocni koncert 2015 4I letos máme možnost poslechnout si v Jupiter clubu na novoročním koncertě Moravské klavírní trio. Již zítra, ve středu 13. ledna, proběhne "tradiční" koncert s operními pěvci.

Moravské klavírní trio ve spolupráci s renomovanými hosty, operními sólisty, představí svátečně laděný program, zaměřený také na slavné árie a dueta z oper a operet světového repertoáru. Koncert jistě potěší všechny generace diváků, kteří se chtějí první dny v novém roce se sklenkou v ruce pobavit při vtipných hereckých výstupech pěveckých hostů a poslechnout si řadu krásných melodií. Na programu jsou světoznámé árie Mozarta, Rossiniho, Rimského-Korsakova, Kalmána, Lehára a dalších.

Složení Moravského klavírního tria: JANA RYŠÁNKOVÁ - klavír, JIŘÍ JAHODA - housle, MIROSLAV ZICHA - violoncello. Dále se na koncertě představí:  MÁRIA HELIENEK - soprán (Rakousko), (původně byla plánovaná pěvkyně Ksenyia Suprunovich), PAVEL KATSIUSHYN - baryton (Bělorusko).

Středa 13. ledna, koncertní sál Jupiter clubu, 19.00. Více informací o chystaném koncertě získáte na programovém oddělení Jupiter clubu, tel.: 566 782 004, 001.

-red-

 

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.