Prvorepublikový ples oslnil a nadchl

IMG 0347Kdo vešel v sobotu, 20. února, do kulturního domu ve Vídni, rázem jakoby otevřel dveře do 20. a 30. let minulého století. Po sále korzovali pánové v uniformách, jiní s kloboukem, vestičkou či různorodým knírem. Po svém boku měli dámy s péřovými boa a každá z nich na sobě překrásnou róbu. Tu a tam zavoněl doutník, parkety se prohýbaly pod ladnými jazzovými kroky tančících a kapela vesele vyhrávala líbivé tóny.


Za Kulturní spolek Lavičky velice děkujeme všem pořadatelům a sponzorům, kteří se podíleli na celé akci a odvedli pořádný kus práce. A především děkujeme Vám všem, kteří jste přišli, a to nádherně dobově oblečeni, vytvořili jste neskutečnou atmosféru a nám se tak s potěšením zúročily měsíce příprav. Snažili jsme se vložit maximum úsilí, abyste se u nás cítili dobře, a snad se nám to podařilo. Za drobné chyby se omlouváme, nedokonalé zdokonalíme. Již nyní jsme odhodlání zopakovat a ještě předčit letošní první ročník, takže se na Vás těšíme opět za rok!

Na našich facebokoových stránkách naleznete celé fotoalbum a v nejbližších týdnech přidáme video z plesu.

Kristýna Navrátilová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.