Divadelní sezonu zahájila komedie s Langmajerem

IMG 3157Jo, není to jednoduché... když si starší učitel matematiky začne se svojí mladinkou studentkou ve věku vlastní dcery. Jak to ututlat před ženou a nezaplétat se čím dál víc do lží. Takovou roli má padesátiletý Eduard ve francouzské konverzační komedii a Velkomeziříčským se v ní představil Jiří Langmajer.


Hru Jeana-Claude Islerta Jo, není to jednoduché režíroval pro Divadlo Palace Petr Hruška. V Jupiter clubu ji ve středu 9. března spolu s Jiřím Langmajerem sehráli ještě Adéla Gondíková, coby Eduardova žena Marion, Karolína Krejčová jako jejich dcera Julie, Monika Timková – studentka a milenka Sára –, a konečně Jakub Slach, postarší milenec Julie Marko.

Děj komedie nenabídl nic jiného, než klasický propletenec vztahů. Manžel má milenku a snaží se to tajit, neboť věkový rozdíl činí dvaatřicet let. Manželka svého chotě sice před časem opustila a má mladého snoubence, ale přesto se o jeho vztahy stále zajímá. Jejich dcera je zamilovaná do postaršího chlápka, s čímž se také zrovna nechlubí. Takže si všichni vymýšlejí, příběh se zamotává, diváci se baví a nakonec... žádné rozuzlení děje se nekoná.

Martina Strnadová

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.