Jakub Smolík po dvou letech přivezl své největší hity

IMG 3843Jakub Smolík se po dvou letech se vrátil koncertovat do velkomeziříčského Jupiter clubu. Nabídl posluchačům, vesměs ženám, průřez tvorbou.

Jakub Smolík včerejší koncert ve Velkém Meziříčí zahájil svým vůbec prvním hitem Až se ti jednou bude zdát z roku 1986. A pokračoval v podstatě tím, co lze slyšet i na jeho trojcédéčku 55 hitů Best of, které si v roce 2014 nadělil ke svým pětapadesátinám. Například písničky Říkej mi táto, kterou napsal pro svoji dceru Petrušku, Otec a syn, během níž se ve videoklipu objevili s Jakubem i jeho táta a syn Kubík, pak třeba Haleluja, Já nic, já muzikant a další. Mnohé z nich dnes hraje i TV Šlágr.

Smolíka doprovázela kapela ve složení baskytarista Karel Jaksch, sólový kytarista Richard Procházka, klávesista Martin Krč a na bicí Pavel Geisler. Zpěvem doprovázely vokalistky Lucie Zemanová a Hedvika Tůmová, která dostala prostor i pro vlastní sólo.

O přestávce a po koncertu bylo pro zájemce k mání zmiňované 3CD Best of, stejně jako víno se zpěvákovou etiketou.

Martina Strnadová

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.