Muzikanti dětem připravují jubilejní ročník s Vašem Patejdlem

muzikanti detem titulMuzikanti dětem zahrají letos již podesáté. Koncert proběhne 28. května 2016 od 14 do 22.30 na náměstí ve Velkém Meziříčí. Zlatým hřebem akce bude Vašo Patejdl s kapelou a programem Od Elánu po Fontánu.

Na jubilejním ročníku charitativní akce vystoupí krom Vaša Patejdla tradičně orchestr a sbor Základní umělecké školy Velké Meziříčí. Mladší publikum jistě zaujmou hvězdy jako Sebastian s kapelou či rapper Lipo, jehož doprovodí zpěvačka Yanna, z dalších to budou skupiny Find Your Destinny či Street 69 a další.

 

„Výtěžkem z akce podpoříme všechny subjekty, pro které jsme pořádali Muzikanty dětem v předchozích deseti letech,“ říká za pořadatele Radovan Hajný. A byla jich pěkná řádka z Velkého Meziříčí a blízkého okolí – Dětské středisko Březejc, Nesa – Denní stacionář, ÚSP Křižanov, Oblastní charita – Osobní asistence, Handicap Sport Club Velké Meziříčí, Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR Velké Meziříčí, Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi, TJ Dětské středisko Březejc a Sdružení Slepíši, které se však koncertu nezúčastní, neboť zrovna budou v zahraničí.

 

I letos se muzikanti chystají zaujmout a přilákat co nejvíce lidí, aby akce splnila svůj účel. Připravují proto krom koncertu doprovodný program, zejména pro děti a jejich rodiče. „Plánujeme, stejně jako v předchozích letech, skákací hrad, trampolíny, workshopy, různé soutěže, kde si návštěvníci mohou vyzkoušet sporty pro tělesně či mentálně postižené děti a mládež,“ vyjmenovává R. Hajný a dodává, že návštěvníci opět budou moci přispět buď přímo libovolnou finanční částkou do kasiček, které budou nosit dobrovolníci během koncertu na náměstí, nebo třeba zakoupením triček, čepic, puzzle, pastelek a dalších předmětů s logem Muzikanti dětem. Stejně tak i výtěžek z občerstvení, jež bude připraveno ve stanu, půjde na charitu.

 

Sledujte web stránky www.muzikantidetem.cz, kde bude průběžně doplňován program a další informace.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.