Šíp s Náhlovským sehráli prezidentský duel

IMG 4096Historkami o tom, co všechno by lidé měli vědět o možném budoucím prezidentovi ještě předtím, než si ho zvolí, bavili velkomeziříčské diváky Karel Šíp s Josefem Náhlovským.

Ti přijeli ve čtvrtek 7. dubna do Jupiter clubu s pořadem Minipartička, který pojali jako prezidentský duel sebe samých, coby kandidátů na prezidenta. Sypali z rukávu jednu historku za druhou, vzájemně se hecovali a popichovali. Podle jejich pojetí by bylo velmi užitečné, kdyby voliči předem věděli, jaký má kandidát na prezidenta vztah například k alkoholu, jak je na tom se svým intimním životem a zda netrpí nějakým traumatem z mládí, co jeho budoucí zahraniční cesty apod. Sami se přitom ze svých životních zážitků na stejná témata Velkomeziříčským vyzpovídali, přičemž do toho pěkně ze široka zahrnuli i mnohé ze svých kolegů. Vyzradili a vypointovali takové historky, že by se sami jmenovaní účastníci nejspíš nestačili divit. Jak uznal i Josef Náhlovský, když s kolegou rozebírali úchylku Jiřiny Bohdalové a jejích fotek s prezidenty. Má ji prý od té doby, kdy ji vozil v kočárku Hácha. „Ta kdyby nás slyšela, zabila by nás oba,“ řekl Karlu Šípovi.

Velkomeziříčským dali prostor i pro dotazy, které během asi dvouhodinového pořadu mohli zapisovat do sešitu, jenž koloval hledištěm. Lidi zajímalo, zda bude levnější pivo, když bude jeden nebo druhý z kandidátů zvolen, koho by si vzali jako tiskového mluvčího, zda mají účty v daňovém ráji či co říkají na návštěvu čínského prezidenta v Česku.

Martina Strnadová

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.