Rezervační systém Velkomeziříčského kulturního léta je spuštěn

 IMG 6692Příprava Velkomeziříčského kulturního léta je v plném proudu. Kapely a další, kteří mají zájem se zúčastnit, si již mohou rezervovat termín.

Rezervační systém Velkomeziříčského kulturního léta byl právě spuštěn na webu města. V pravém sloupci pod logem akce je zatím ještě neúplný program a obsazené termíny. Z těch volných si mohou zájemci o účinkování na kulturním létě vybírat a sami si je rezervovat.

Čtvrtý ročník Velkomeziříčského kulturního léta odstartuje základní umělecká škola v neděli 26. června. Na programu nechybí další již tradiční akce, jako jsou například oblíbené koncerty Mistříňanky, Vojenské hudby Olomouc, Veseláků. Nebude chybět Zábava pod lipami s kapelami Renovace rock a Accord ani Kinematograf bratří Čadíků, který přiveze filmy Sedmero krkavců, Život je život, Gangster Ka a Gangster Ka Afričan. Do Velkého Meziříčí se vrátí například i Franta Kasl a Band, Jaroslav Hutka, Pepa Štross či Stráníci. Vůbec poprvé letos na kulturním létě vystoupí Walda Nerušil, Šero, Eva Henychová, F. T. Prim a D.N.A. Brno. Pro děti jsou připravena dvě divadelní představení, a to Nešťastný šafářův dvoreček a Jak si Kuba Mariánku zasloužil. Další akce budou postupně přibývat.

Program Velkomeziříčského kulturního léta sledujte v kalendáři na stránkách velkemezirici.cz nebo velkomeziricsko.cz

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.