Ve Velkém Meziříčí, tam to fičí..., rapovali slameři na přání z publika

IMG 7094Slameři na přání vytvořili skladbu s názvem "Ve Velkém Meziříčí"

Lojza Kvádr, Metoděj Constantine a Honza Dibitanzl zavítali se svými rýmy do Velkého Meziříčí. Exhibice Slam poetry proběhla v sobotu 11. 6. v rámci doprovodného programu Evropského festivalu filosofie.

Slamové stálice kromě ukázky svého umění práce s rýmem předvedly i vynikající improvizační schopnosti. Na rozjezd nechyběly kratší sólové ukázky, pak začala improvizace na slova z publika. Výsledkem byly mimo jiné i dvě beatboxové skladby s náhodnými názvy na přání přítomných posluchačů – „Ve Velkém Meziříčí“ a „Utrhla se mi šňůra u padáku“.

Večer to byl opět plný úžasných výkonů v záplavě rýmů (slameři nebyli v Meziříčí poprvé), na další poezii okamžiku se můžou příznivci freestyle rapu a poezie těšit buď na dalším ročníku Evropského festivalu filosofie nebo již dřív, a to například 25. 6. v Brně na nádvoří Staré radnice, kam Metoděje s Lojzou doprovodí i Bio Masha.

Simona Fňukalová

 

 

 

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.