Čeští ochotníci z Vídně sehrají v Jupiter clubu Zkrocení zlé ženy

DSCN0780Český divadelní spolek z rakouské Vídně se opět chystá do Velkého Meziříčí. Dvacátého listopadu v Jupiter clubu sehraje Shakespearovo Zkrocení zlé ženy.

Poprvé se divadelní ochotníci ze spolku Vlastenecká omladina velkomeziříčskému publiku představili letos v březnu s muzikálem My Fair Lady. Předvedli úžasnou výpravu, scénu i pěvecké výkony. A měli úspěch. „Našli jsme tady krásný sál a jsme rádi, že nás zde tak vstřícně přijali," řekla tehdy členka souboru Marie Andrejsová.

Tentokrát si pro zdejší diváky vybrali další svoji úspěšnou inscenaci, a to komedii Zkrocení zlé ženy, kterou režíroval Zdeněk Homolka. Nastudovali ji ke 130. výročí založení svého divadelního spolku českých vlastenců. Lístky na představení, které proběhne v neděli 20. listopadu 2016 v 16 hodin ve velkém sále Jupiter clubu, jsou již v předprodeji za 100 Kč. Na místě pak bude vstupenka za 150 Kč.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.