Písnička Maluj zase obrázky nechyběla ani ve Velkém Meziříčí

IMG 0130Vyprodaným sálem Jupiter clubu zní „maluj zase obrázky dlaní horkou od lásky“ a následuje dlouhý potlesk nadšených posluchačů... Takový byl včerejší koncert Hany Zagorové se skupinou Boom!Band Jiřího Dvořáka, která si do Velkého Meziříčí jako hosta přivezla Petra Rezka.

Návštěvníci koncertu s Hanou i Petrem zpívali, bavili se, smáli se, nechali se unést do sedmdesátých–osmdesátých let minulého století. „Víte, kolik jsem za svůj život nazpívala písniček?“ ptá se Hana Zagorová posluchačů. „Je jich přes osm set, heč. Ale nemám je všechny stejně ráda. Některé si už dokonce ani nepamatuju. Ale jedna na žádném z mých koncertů nechybí nikdy,“ dodává, když uvádí písničku Maluj zase obrázky, které se ovšem neříká jinak než Hrníčky. Zazněly mnohé jiné, třeba Studánko stříbrná, Rybičko zlatá, také směs hitů Bludička Julie, Asi, asi, Biograf Láska, Já se vznáším a další. I novější skladby Je naprosto nezbytné, Za každou chvíli s tebou platím. Pro duet s Petrem Rezkem zpěvačka zvolila oblíbenou Duhovou vílu či Ta pusa je tvá. Ostatně Petr Rezek jako host Hany Zagorové neměl úspěch o nic menší, než ona. Po první půli koncertu jej zejména posluchačky nechtěly pustit z pódia. Zpěvák z toho vyklouzl s vtipem. „Já už vám víc písniček nezazpívám, protože si žádnou další nepamatuju,“ rozloučil se.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.