Souboj rebelů v Meziříčí div nezbořil sál

IMG 0354Česká metalová legenda, kapela Citron, včera ve Velkém Meziříčí odstartovala svoje nové turné Radegast tour 2016 nazvané Souboj rebelů.

Muzikantům se dostalo bouřlivého přivítání v sále Jupiter clubu doslova „natřískaném“ fanoušky tvrdé muziky, kteří si koncert náramně užívali.

Pětihodinový maraton zahájil Jaroslav Albert Kronek, jenž publikum dostal do varu hity Kernu. Blízko nás s ním zpíval celý sál. Vystřídaly je pecky Vitacitu, a to v podání Miloše Dodo Doležala. Ten posléze uvolnil prostor Aleši Brichtovi s nesmrtelnými písněmi Arakainu. No a po něm už se fanoušci dočkali ostravské skupiny Citron s Radimem Pařízkem a Láďou Křížkem, která si jako hosta přivezla Tanju.

„Na nás nechodí patnáctiletí. Vždyť ani mně už není dvacet, ani třicet, no ani čtyřicet,“ zahleděl se Láďa Křížek se smíchem do publika a dodal: „Zestárli jsme spolu. A proto vás všechny obdivuji, že to tady s námi takhle dlouho vydržíte.“ A odpovědí mu byl nadšený souhlasný pokřik. Citroni na koncertě představili a pokřtili svoje nové album Rebelie rebelů!, ale nevynechali ani svůj dávný hit Už couvám.

Což posluchači ocenili. A pozitivní jsou i jejich reakce na facebooku kapely: „Perfektní koncert, vrátila jsem se do svých pubertálních let. Paráda.“, „Děkujeme za nádherný koncert. Byli jste úžasní a bylo to super.“, „Krásný. Dříve se stály fronty na banány a dnes na Citrony, bomba.“, „Super! Neskutečná akce, všem doporučuji vidět.“

Martina Strnadová

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.