Chantal Poullain a Pavel Kříž divákům nabídli vtip, cit i tanec

IMG 0407Šest tanečních hodin v šesti týdnech prožili na jevišti velkomeziříčského Jupiter clubu Chantal Poullain a Pavel Kříž. Příběh o lidské opuštěnosti přivezlo Divadlo Ungelt, v němž měla hra premiéru před pěti lety.

Více než dvě hodiny konverzačních a situačních gagů mezi stárnoucí penzistkou, vdovou Lily Harrisonovou, která si najala jako učitele tance zahořklého a poněkud obhroublého gaye Michaela Minettiho, diváky ve Velkém Meziříčí bavily stejně jako jinde ve světě. Hra Richarda Alfieriho je totiž broadwayským hitem. Pro české publikum ji režíroval Zdeněk Dušek.

I diváci ve Velkém Meziříčí se nyní mohli kochat tanečním uměním Pavla Kříže, který se role Michaela zhostil se zkušenostmi vítěze taneční soutěže StarDance roku 2010. Pohybově pozadu však za ním nezůstávala ani Chantal Poullain, která navíc postavu Lili okořenila svým francouzským šarmem.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.