Muzikanti dětem letos budou hrát pro Slepíše

IMG 5750Jak se již v uplynulých deseti letech stalo zvykem, tak i letošní poslední květnová sobota bude na velkomeziříčském náměstí ve znamení charitativního koncertu Muzikanti dětem.

Pořadatelé již finišují s programem, který opět přinese bohatou nabídku různých hudebních směrů. Jako ochutnávku můžeme uvést Poetiku, hudební skupinu z Vysočiny, která tvoří novou vlnu českého pop rapu a její členové pocházejí z okolí Velkého Meziříčí. Dalšími místními účinkujícími je skupina MySami, The Suspenzors a Orchestr ZUŠ.

V závěru programu vystoupí legendární kapela LAURA a její tygři, kterou založil na koci roku 1985 Karel Šůcha. Její fenomenální nástup a více než 28letá koncertní historie mluví sama za sebe, a jistě vystoupení této skupiny bude velkým tahákem charitativního koncertu.

Samozřejmě i v roce letošním bude výtěžek celé akce věnován organizaci, která se věnuje práci se zdravotně, pohybově nebo jinak tělesně či mentálně postiženými dětmi a mládeží. Volba padla na „Alitteru, ústav jiného vzdělávání“ neboli „Slepíše“.

Stalo se již tradicí, že všichni návštěvníci této akce mohou přispět do kasiček, nebo zakoupit drobné propagační předměty. Také stánky s občerstvením odevzdají část svého výtěžku. Součet všech takto vybraných příspěvků se potom objeví jako částka na 2. šeku, který bude předán na závěr koncertu.

Muzikanti dětem

Kdy? Sobota 27. května 2017

Kde? Náměstí ve Velkém Meziříčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.