Lístky na Concentus Moraviae jsou již v prodeji

Concentus Kyjov_2Přípravy letošního ročníku hudebního festivalu Concentus Moraviae jsou v běhu. Ve Velkém Meziříčí budou opět dva koncerty. Až do 31. května lze pořídit lístky za zvýhodněnou cenu.

Schůzka zástupců měst s vedením festivalu Concentus Moraviae proběhla v Domu kultury v Kyjově. Účastníci zhodnotili loňský ročník, projednali přípravu letošních koncertů, převzali propagační materiály i vstupenky. Zazněla i potěšující informace od ředitele festivalu Concentus Moraviae Davida Dittricha. „Concentus Moraviae se úspěšně umístil na žebříčku festivalových programů Ministerstva kultury. Je na čtvrtém místě po Pražském jaru, Dvořákově Praze a Smetanově Litomyšli,“ tlumočí zprávu D. Dittricha jednatel Jupiter clubu Milan Dufek, který byl na schůzce přítomen.

Krom toho Dittrich přiblížil zúčastněným projekt Magdaleny Kožené ZUŠ Open, který proběhne 30. května 2017 v 350 základních uměleckých školách po celé České republice. Akce se účastní i velkomeziříčská ZUŠ.

Martina Strnadová

_______________

Concentus Moraviae 2017 ve Velkém Meziříčí

 

10. června 2017 od 19.30 hodin

HANA BLAŽÍKOVÁ – Květina minulosti

Špitální kostel sv. Kříže

Vstupné: 250 Kč/150 Kč

Do 31. května zvýhodněný předprodej!

 

21. června 2017 od 19.30 hodin

ENSEMBLE ORGANUM/Marcel Pérés

Kostel sv. Mikuláše

Vstupné: 300 Kč/200 Kč

Do 31. května zvýhodněný předprodej!

 

Skládačka kompletního festivalového programu v pdf ke stažení ZDE

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.