Mladší i starší generace si zatančily pod lipami

IMG 8410Vícegenerační zábava pod lipami, nad kterou převzal záštitu starosta města Radovan Necid, má za sebou čtvrtý ročník. A opět velmi úspěšný, náměstí bylo zaplněné do posledního místečka včetně přilehlých zahrádek několika sty návštěvníky. A i když to vypadalo na déšť, vyšlo i počasí.

Již tradičně zahrály dvě skupiny, Renovace Rock a Accort, které jsou publiku známé především z tradičních vesnických zábav. Díky jejich vzájemnému střídání nebyly přestávky mezi sériemi dlouhé a publikum tak udržovaly ve varu.

„Dneska to nemá chybu, vyšlo počasí a pivo je taky fajn. Chodíme každý rok a příště půjdeme zase,“ pochvalovala si jedna z tanečnic u pódia. Obě kapely zahrály známé hity, a tak nebylo nikoho, kdo by si nezpíval s nimi. Hej hospodo, Malá dáma, Ty a tvoja sestra, Svět je malej a spousta dalších zněla náměstím dlouho do noci.

Jitka Kočí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.