Studentky uspořádaly pro NESU benefiční koncert

 
beneficeV sobotu 17. 3. 2018 se hosté benefičního koncertu, uspořádaného pro NESU a pořádaného ve farním sále ve Velkém Meziříčí, výborně bavili a zároveň pomohli dobré věci. Na programu byla tři hudební vystoupení.
Jako první vystoupil chrámový sbor pod vedením Marie Rosové. Dále zazpívala Sára Suková a zakončení patřilo Jakubu Tomáši Hladíkovi a jeho kytarám. V průběhu si hosté mohli zakoupit výrobky s jarní tématikou, které věnovali žáci II. stupně ze ZŠ Sokolovské a také ze školní družiny. Celou akcí provázela Vendula Ďásková. Autorkami benefice byly Angelika Baráková a Kristýna Krátká ze Soukromé vyšší odborné školy sociální, o. p. s. v Jihlavě. Koncert byl klíčovou aktivitou projektu, který zpracovávají v rámci absolventské práce. Výtěžek z tohoto koncertu činí 7 457 Kč a poputuje na podporu činnosti denního stacionáře NESA ve Velkém Meziříčí. Všem zúčastněným děkujeme.
Angelika Baráková
 
Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.