Bohemica nabídla folk, rock i bigbeat

P1100013Příjemný hudební zážitek připravila skupina Bohemica posluchačům v pátek večer na meziříčském náměstí. Její koncert byl součástí programu Kulturního léta, které nabízí nejrůznější koncerty a divadelní představení.

Členové kapely Bohemica jsou známými hudebníky, Daniel Krob vystupoval se skupinou Arakain, později Kreyson, Petra Doldyho Dolénka znají fanoušci z Dirty Game či Nokturna. Ve svém včerejším repertoáru obsáhli jak převzaté skladby, tak svou vlastní autorskou tvorbu. Z podia zazněl folk i rock, nechyběly hity domácích ani zahraničních interpretů, například Marie Rottrové Lásko voníš deštěm, Karla Gotta Pár havraních copánků nebo Šípková Růženka Jiřího Schelingera. Z autorských děl pak Královská čest či Máš svůj sen.

Kulturní léto pokračuje dnes večer od 20 hodin vystoupením skupiny Koňaboj a zítra se představí instrumentální kapela Ginger Head s vlastní tvorbou. Vstup volný.

Jitka Kočí

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.