Uriah Hepp zahrají v JUPITER clubu již zítra

UriahHeepGroupPři vyslovení jména legendární britské rockové skupiny si každý pamětník ihned vybaví, že jsou jedním ze tří hlavních pilířů stylu zvaný rock! Byli to Black Sabbath, Deep Purple a právě Uriah Heep, kdo udával směr, kterým se tento hudební styl ubíral. URIAH HEEP prodali za svou dlouhou hudební kariéru až neuvěřitelných 30 milionů nosičů po celé světě, hráli v 52 zemích světa a získali po právu přívlastek nejlepší "live" rockové kapely na světě. Ve svém životopise" mají i několik dalších zajímavých "nej", např. byli první britskou kapelou, která hrála naživot v Rusku (bylo to v roce 1987!).
S URIAH HEEP opět prožijete nezapomenutelný večer plný starého dobrého klasického rocku, který je v jejich podání zahraný vždy s lehkostí, elegancí a dokonalostí, ale tentokrát se podíváte ještě dál, do půvabné krajiny jejich rockové divočiny!

 

uriah heep

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.