Liška s Révaiem se podělili o své zážitky z cest

IMG 7137Vandráci Liška a Révai bavili návštěvníky Jupiter clubu zážitky a historkami ze své cesty po Střední Americe. Pro velký zájem proběhly hned dvě besedy za sebou.

Čtvrt roku strávili herci Pavel Liška, Jan Révai a kameraman Hynek Bernard společným cestováním z Panamy napříč Kostarikou, Nikaraguou, nebezpečným Hondurasem i Salvadorem, dál přes Guatemalu, Belize až do Mexika. Středoamerické státy projeli na motorkách a během svého putování pořídili množství snímků, videí, natočili seriál. O své zážitky se nyní dělí se zájemci na besedách po celé republice. A snad všude mají vyprodáno.

„Nejeli jsme jen za krásami přírody, užít si jízdu na motorkách, která je naší vášní, nebo abychom pro vás natočili seriál. Chtěli jsme blíž poznat život indiánů, vyzpovídat je a dozvědět se víc o jejich životě. Připravili jsme si pro ně vždy tři otázky. Až na to, že odpovědi jsme se dozvěděli až doma, protože sami neumíme španělsky,“ vysvětlil s úsměvem hlavní smysl cesty Pavel Liška. A podobnými komentáři prokládali oba cestovatelé celé svoje vyprávění. Lidé se dobře bavili a dozvěděli se i spoustu zajímavostí, které se do seriálu nevešly.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.