Jak řešit nepřítomnost mužů ukázali budišovští ochotníci

hHru českého malíře a karikaturisty Vladimíra Renčína Nejkrásnější válka, na motivy Aristofanovy protiválečné antické hry Lysistrata, uvedl Ochotnický divadelní soubor z Budišova.


Sobotní odpoledne v Jupiter clubu tak patřilo řešení otázky co dělat, když ženy musí obstarat hospodářství, rodinu, dům a večer se mohou mazlit leda tak s polštářem, protože drazí manželové jsou stále na válečných výpravách.
V hlavních rolích se představili Jarmila Ujčíková (radní), Jiří Marek (Thukid), Jiří Kazda (Lukianos), Tomáš Klištinec (Heybalidés), Martin Bárta (Julián), Miroslav Voborný (Damianos), Drahomír Maloušek (Vydridos), Tomáš Rudolecký (Cecilios), Karin Talábová (Phoebé), Karolína Maloušková (Lysistrata), Kristýna Robotková (Myrtyla), Kamila Košová (Andria), Drahomíra Maloušková (Erodiké) a Milada Suchánková (Xaverie).
Provizorní řešení, nedopřát drahým polovičkám sex, dokud se bude válčit, se ukázalo jako efektivní, takže závěr představení mohl patřit uzavření míru a veselému slavení.
-red-

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.