Desátý ročník Truckshow opět podpořil Nesu

nesa šeborovPoslední červnovou sobotu se již po deset let setkávají příznivci kamionů a velkých aut v Šeborově u Velkého Meziříčí. Pořadatel této akce firma Dvořák Truck - Servis s.r.o. věnuje od roku 2013 veškeré dobrovolné vstupné dennímu stacionáři Nesa, který je součástí Oblastní charity Žďár nad Sázavou. Řidiči kamionů a návštěvníci letošního jubilejního desátého ročníku vhodili do kasiček celkem 30 059 Kč.

„Děkujeme pořadatelům za mnohaletou podporu, které si velmi vážíme, a také řidičům a návštěvníkům, díky kterým jsme tuto krásnou částku obdrželi. Část výtěžku z této akce bude využita na úhradu nákladů souvisejících s pětidenní pobytovou akcí uživatelů Nesy. A jelikož je Truckshow o autech, část získaných financí bude použita na každodenní dopravu uživatelů z jejich domovů do Nesy ve Velkém Meziříčí," sdělila Alena Poulová, vedoucí denního stacionáře Nesa, jehož pracovníci a dobrovolníci zpestřili letošní Truckshow soutěžemi pro děti a prodejem výrobků uživatelů stacionáře.

Samotní uživatelé Nesy akci navštívili a velmi si ji užili včetně účasti při spanilé jízdě po Velkomeziříčsku historickým autobusem.

Lenka Šustrová 

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.